dilluns, 4 de juny del 2012

Buscant en carpetes velles

Els examens m'absorbeixen el temps, deixe abandonades coses que van empolsant-se i reprenc activitats que quasi quedaven oblidades. M' agrada trobar tot això de vegades, crec que, més que agradar, és necessitar, forma part de la meua vida. Perdent temps a les carpetes del meu ordinador, he trobat un article:
 
Adjunte un retall d'un article que vaig fer amb molta estima de la meua banda.Va ser publicat a la Revista de Festes del 2011 ja que l' any passat cumplia 25 anys d'existència i començava així:

" L’any 1985, un grup de joves músics decideixen emprendre un projecte ambiciós i arriscat com és fundar una banda. Avui en dia, aquell projecte és una realitat, és una banda: l’Ateneu Musical de Cocentaina. D’allò ja fa 25 anys i aquest any, ho hem volgut celebrar."

Amb tot açò, l'article feia un repàs per totes aquelles activitats que s'havien fet durant l' any a més dels esdeveniments que, sense planejar, van ocòrrer a pesar de tot.

L' article acabava:

"Sentiments, emocions, pèrdues, reencontres, llàgrimes, somriures, malsons, somnis, records, companyerisme, alegria i més paraules per a descriure el que ha sigut el 25é Aniversari de l’Ateneu. Agraïment infinit a totes les persones que han estat presents, sense noms ja que en són molts i també, no sols a l’aniversari sinó durant tota la història de l’Ateneu, una història que encara no ha acabat i que gràcies a moltíssimes persones, allò que en un principi era una muntanya que escalar, podem dir que ara s’ha convertit en un muntó de sorra que ja no fa por. Cada vegada donem gràcies als atrevits que van voler formar una nova banda amb entusiasme i il·lusió, que van voler que aquesta banda, aquesta realitat, aquesta família, vaja creixent amb uns valors inculcats des de ben joves i que la sembra que van plantar fa 25 anys, haja donat els seus fruits: música.

La música és des del més menut soroll fins a la simfonia més espectacular, música, en aquest cas, Festes, és alegria, és sentiment, són records, marxes cristianes i mores que baixen pel Passeig, marxes de processó, etc. Tot allò que suposa la música, la festa no es abarcable en aquestos fulls, cadascú sap del que es parla i, per al poble de Cocentaina, la música és com la banda sonora de la nostra vida.
Per tant, gràcies per posar la música com part de la banda sonora de la nostra vida."

He estat fent el d' aquest any, tracta de l' Escola i vaig recordar com va començar aquest... 

PD: Recordar i dibuixar un somriure a la cara =)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada